Puding od riže

4 dag riže, očišćene i oprane

16 dag vode

½ velike žlice maslaca

2 velike žlice šećera

1 žumanjak

1 bjelanjak, ulupan u čvrst snijeg

 

Rižu kuhajte u vodi oko 10 minuta, a zatim ju ocijedite i ohladite. Maslac i žumanjak pjenasto

izmiješajte, dodajte šećer i još nekoliko minuta miješajte. U umućeno dodajte ohlađenu riću,

lagano izmiješajte, a zatim umiješajte snijeg od bjelanjaka. Masu istresite u kalup namazan

maslacem i posut mrvicama od žemlje. Puding kuhajte u pari oko ½ sata.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s